Akuten tack!

Mådde verkligen inte bra på fredagen, hade konstigt ont i magen och mådde illa. Så höll det på hela dagen och kvällen och senare kändes det som jag hade feber. Och yes, det hade jag också när jag kom hem från jobbet... Gick och la mig och somnade direkt... Vaknade första gången vid tolv, då trodde jag att klockan måste vara minst fyra, och mådde dåligt och magen värkte. Lyckades somna om och vaknade till och från hela natten. Jag sov men var ändå vaken... riktigt jobbigt!!!
Vid sex vaknade jag av världens värsta magsmärtor... Kunde inte stå och knappt gå. Ringde ut till landet, för såklart är jag ju alltid home alone när det vankas helg och ingen kunde fysiskt hjälpa mig. Efter ett bra tag gick det över litegrann och jag lyckades återigen somna om men vaknade igen efter två timmar med samma smärta...
Ringde vårdcentralen som sa att jag skulle åka till akuten. Tog taxi och åkte dit...

ont ont ont! Efter det följde några timmar på akuten och tydligen så har jag nog en tarminfektion, eller virus eller början till blindtarmen... Idag känns det bättre men det är fortfarande ömt.
Som tur var kom Nea och underhöll mig igårkväll då jag låg på soffan och vilade mig från nattens helvetestimmar. Inget party alltså!

Nu har jag iaf sovit heeeela natten! Det är fortfarande ömt men mycket bättre. 


RSS 2.0