Orkar inte att sätta rubrik.

Denna vecka- världens tråkigaste. Jag och soffan har varit oskiljaktiga denna vecka.
Jag har ätit i den, sovit i den, tittat på film i den och snytit mig i den. Fast inte direkt i den, utan...ja ni förstår! Det sägs ju att när killar blir sjuka så beter dom sig som att deras sista dag är kommen. Så är det för mig med. Jag blir alltid "dödssjuk" när jag är sjuk.
Illa var det också när jag inte kunde prata på en hel dag. Det är bra när folk står och skriker upp till mig på mellanvåningen och förväntar sig ett svar tillbaka. Jag kunde ju inte prata, utan istället slängdes det ner en liten handskriven lapp med svaret på :)
Denna kommunikation mellan oss fungerade bara ett litet tag tills folket bestämde sig för att ta några steg i trappan och komma upp till mig för att ställa ja och nej frågor face-to-face. Mycket effektivare och snabbare kommunikation på det sättet.
Dessa dagar har jag bl.a tittat igenom hela Sex and the city-boxen, tittat på ett antal filmer, druckit minst tre liter te/dag, gjort slut på 5 rullar snytpapper, skissat idéer till mina kommande syprojekt och börjat sticka. Det sistnämnda vet jag inte hur det kommer sluta. Förmodligen blir det också bra.
Som tur var har det regnat dessa dagar så det har känts rätt okej att ligga inne och vara sjuk. Men nu är jag frisk och solen får gärna komma fram och sola sig lite. Jag är blek som ett lakan känns det som.

Vill åka iväg nu!!!! Bara 7 månader kvar tills jag är tillbaka i landet down-under.
 Längtar, längtar.

sweet dreams.

RSS 2.0