Tjejen som ljög sig igenom gymnasietiden...

När jag var på väg för att Nea åkte två likadana små guldfärgade bilar bredvid varandra... Förarna nickade lite åt varandra och log, det var "åh fin bil"-leendet.
Vi med småbilar måste hålla ihop. Haha.

I Älsvjö såg jag en gammal klasskompis. Hon såg likadan ut och för ett kort ögonblick var jag på väg fram för att säga hej men sen ändrade jag mig.
Hon var en gigantisk mytoman under gymnasietiden. Vi var riktigt bra kompisar under den tiden och när det var sista terminen i trean och studenten var på G så kom det fram att hon var en mytoman.
Jag trodde inte på det först men sen fick även jag svart på vitt när hon berättade en händelse, som vi båda hade varit med om, för några andra klasskompisar som absolut inte var sann. Hon ljög om hennes namn, familj, njuroperationer, bakrund, ALLT! En tjejkompis ringde t.o.m hem till hennes mamma för att kolla ifall vissa saker stämde och det gjorde det ju inte...
"Hon lever i sin egen fantasi..." Jo tjena!
Jag tycker det är tråkigt, om hon hade berättat den riktiga sanningen om hur hennes liv såg ut hade den kanske varit mycket mer spännande än våra andras liv... Who knows. I slutet av trean tror jag att hon insåg att de flesta visste vad hon höll på med.
Jag vet inte varför jag inte gick fram idag, kanske för att jag inte visste ifall hon skulle tala sanning eller ljuga.
Jag ville inte höra på fler lögner iaf.

RSS 2.0